SpeelSpelletjes.nl

Monster Wheels

2,441 322 delen embed

Indeling

» » Monster Wheels

Meer Informatie Over Monster Wheels

Monster Wheels is een verslavend auto spel. Speel het nu hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Het spel gebruikt Flash technologie. Op die manier kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder downloads! Dit spel is al gespeeld door 188,393 mensen en werd door 2761 mensen beoordeeld met score 8.8 op 10. Als je Monster Wheels top vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere auto games en games zoals Wheely 8 en Russian Car Driver ZIL 130!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Monster Wheels te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Monster Wheels te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl