SpeelSpelletjes.nl

Monster Wheels 2

3,429 409 delen embed

Indeling

» » Monster Wheels 2

Meer Informatie Over Monster Wheels 2

Monster Wheels 2 is een mooi monster truck spel dat je gratis kan uitproberen op deze website. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Het spel is al gespeeld door 125,425 mensen en werd door 3819 mensen beoordeeld met score 8.9 / 10. Als je Monster Wheels 2 leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere monster truck games en games zoals Forsake the Rake en Endless Truck!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Monster Wheels 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Monster Wheels 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl