SpeelSpelletjes.nl

Moto X3M is een geweldig fietsspel met 22 uitdagende niveau's. Kies een fiets, zet je helm op, vermijd obstakels en maak je klaar om de tijd te verslaan op de vele off-road circuits. Veel plezier met Moto X3M!

Ontwikkelaar

De ontwikkelaar van Moto X3M is MadPuffers. Vervolgen Dit spel heeft 2 ongelooflijke vervolgen: Moto X3M 2 en Moto X3M 3.

Bediening

Gebruik de pijltjestoetsen om je fiets te besturen.

Meer games in deze serie

Mobiele Apps

Get Moto X3M on the App Store Get Moto X3M on the Play Store

Indeling

» » » Moto X3M
Moto X3M Video Walkthrough
Moto X3M

Moto X3M Walkthrough

Moto X3M is een tof motorcross spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Dit spel is al 1,902,393 keer gespeeld en heeft score 9.2 op 10 gekregen van 14617 mensen. Het spel gebruikt Flash. Op die manier draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Moto X3M is beschikbaar in je browser en als een spel dat je kan installeren op je phone en op je tablet. Als je Moto X3M leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere motorcross games, bijvoorbeeld naar Moto X3M 2 en Moto X3M 4 Winter!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Moto X3M te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Moto X3M te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl