SpeelSpelletjes.nl

Moto X3M 2

Haal je motorfiets weer uit de kast! Moto X3M 2 brengt je meer niveau's vol obstakels, snelheid en stunts. Als het op motorfiets race-spelletjes aankomt, is dit één van de beste die er bestaan. Moto X3M 2 is echter geen alledaags spel. In de plaats van rondjes te rijden op een circuit, zal je moeten rijden op ongelijk terrein en zotte obstakels, waarbij je in het rond springt met een gameplay in rag-doll-stijl. De enige manier om te winnen is door de gekste, gevaarlijkste moves en stunts te doen waar zelfs Evel Knievel niet tegenop zou kunnen! Kan jij alle niveau's uitspelen en één van de zwaarste hindernisbanen overleven op twee wielen?
UPDATE: Moto X3M 3 is nu beschikbaar, probeer het voor meer plezier met een motorfiets met hoge snelheid.
SHOW MORE

Kenmerken

  • 25 intense niveau's, het volgende telkens moeilijker dan dat ervoor.
  • Zeer uitdagend, maar toch makkelijk te spelen.
  • Krijg toegang tot nieuwe, krachtigere motorfietsen terwijl je vooruitgang maakt.

Platform

Dit spel heeft versies die toegankelijk zijn via een webbrowser, Android en iOS (je kan de mobiele links hieronder terugvinden).

Ontwikkelaar

Moto X3M 2 is gemaakt door MadPuffers, net zoals Madmen Racing en Basketbal Legends (onder andere).

Mobiele Apps

Get Moto X3M 2 on the App Store Get Moto X3M 2 on the Play Store

Indeling

» » » Moto X3M 2

Meer Informatie Over Moto X3M 2

Moto X3M 2 is een verslavend motorcross spel dat je gratis kan spelen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Moto X3M 2 gebruikt Flash technologie. Zo werkt het in moderne browsers, zonder installaties! Je kan Moto X3M 2 niet alleen online spelen, maar je kan ook de app downloaden voor je Android en iOS GSMs en tablets. Het is al gespeeld door 5,334,150 mensen en werd door 40972 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere motorcross games en games zoals Moto X3M 4 Winter en Moto X3M!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Moto X3M 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Moto X3M 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl