SpeelSpelletjes.nl

Moto X3M 3

De Moto X3M 3 beschikt over meer dan 20 spannende levels vol stunts, obstakels en hoge snelheden. Treed binnen in een waanzinnige wereld van vallende en exploderende objecten die je naar het einde van elk level zullen katapulteren. Veel plezier met dit vervolg van Moto X3M 2! Gebruik de pijltjestoetsen omhoog en omlaag om te versnellen en te vertragen en gebruik de linker- en rechtertoetsen om uw kanteling aan te passen.


SHOW MORE

Probeer uw moto goed te draaien om over de obstakels te springen en vermijd de dodelijke cirkelzagen! Probeer ook enkele back of frontflips en voer deze uit wanneer u van de hellingen springt om bonuspunten te verdienen. Elk level bevat een aantal leuke obstakels, verschillende landschappen en een groot aantal geweldige tracks, sprongen en zelfs loops. Kunt u elk niveau voltooien en uw vaardigheid als Moto X3M kampioen bewijzen?

Ontwikkelaar

Moto X3M 3 is gemaakt door MadPuffers, een van de meest succesvolle flash game ontwikkelstudio's van de afgelopen jaren.

Release datum

augustus 2016

Indeling

» » » Moto X3M 3

Meer Informatie Over Moto X3M 3

Moto X3M 3 is een leuk motorcross spel. Speel het nu op deze site. Dit spelletje is al 4,434,680 keer gespeeld en werd door 32791 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Het spel wordt ondersteund door Flash technologie. Zo werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Als je het spel top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere motorcross games en games zoals Moto X3M 4 Winter en Moto X3M!

SHOW LESS

Besturing

How to play Moto X3M 3

Gebruik de pijltjestoetsen om te rijden. Zorg ervoor dat je je evenwicht behoudt, want als je crasht moet je opnieuw beginnen op het laatste checkpoint! Voer flips en andere stunts uit om tijd te winnen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)