SpeelSpelletjes.nl

Moto X3M 3 icon

Moto X3M 3

9.2 - 26938 stemmen
walkthrough
Facebook Share motor  -  bmx  -  crash  -  stunt

Deze versie van Moto X3M heeft meer dan 20 spannende levels met stunts, obstakels en duizelingwekkende snelheden. Betreed een ongelooflijke wereld van vallende en ontploffende objecten die je naar het einde van het level zullen katapulteren. Veel plezier met de opvolger van Moto X3M 2!

Spelinstructies

Gebruik de pijltjestoetsen om je motorfiets te besturen. Zorg ervoor dat je evenwicht behouden blijft, want als je crasht, moet je opnieuw beginnen bij het laatste controlepunt! Voer flips en andere stunts uit om extra tijd te verdienen.

Voeg Moto X3M 3 toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Moto X3M 3 Video Walkthrough
Moto X3M 3

Moto X3M 3 Walkthrough

Moto X3M 3 is een leuk motor spel. Speel het nu op deze site. Dit fun race game gebruikt Flash. Zo draait het in moderne browsers, zonder installaties! Moto X3M 3 is al gespeeld door 2,626,912 mensen en werd door 26804 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Als je het spel top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere motor games zoals Moto X3M 2 en Blocky Trials!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Moto X3M 3 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Moto X3M 3 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl