SpeelSpelletjes.nl

Moto X3M 4 Winter

7,838 631 delen embed

Moto X3M 4 Winter is de volgende aflevering van de geweldige Moto X3M serie. In deze editie moet je je fiets onder controle houden doorheen een reeks van winterse levels bedekt met sneeuw, pijnbomen en feestdecoratie. De bedieningselementen blijven hetzelfde: gebruik de pijltjes omhoog en omlaag om te versnellen en af te remmen, en de linker- en rechterpijlen om naar voren en achteren te leunen.
SHOW MORE

Controleer je fiets en baan je een weg door elk level - de tracks zijn fantasierijk en leuk met veel coole obstakels en sprongen. Probeer zo veel mogelijk flips te voltooien om een score boost te krijgen en elk level te voltooien met 3 sterren. Gebruik de sterren die je verdient om verschillende fietsen te ontgrendelen. Kunt u alle 15+ levels voltooien en uw fietsvaardigheden bewijzen?

Vrijgavedatum

December 2017

Ontwikkelaar

Moto X3M 4 Winter is ontwikkeld door MadPuffers, net als de vorige Moto X3M-spellen (1, 2, en 3). Ze creëerden ook andere hits zoals Basketball Legends en Hockey Legends.

Eigenschappen

  • Mooie winter tracks
  • Nieuwe uitdagingen
  • Ontgrendelbare nieuwe motoren
  • Leuke muziek

Platform

Webbrowser

Indeling

» » » Moto X3M 4 Winter

Meer Informatie Over Moto X3M 4 Winter

Moto X3M 4 Winter is een verslavend motorcross spel. Speel het nu op deze site. Moto X3M 4 Winter wordt ondersteund door Flash technologie. Zo werkt het in moderne browsers! Het is al 1,401,728 keer gespeeld en werd door 8466 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Als je Moto X3M 4 Winter top vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere motorcross games, bijvoorbeeld naar Moto X3M en Moto X3M 2!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Moto X3M 4 Winter te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Moto X3M 4 Winter te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl