SpeelSpelletjes.nl

Mutant Fighting Arena

1,410 121 delen

Mutant Fighting Arena is een intens spel met monstergevechten. Je moet een reeks dodelijke gemuteerde wezens besturen zoals de Ussuri Tijger, de Bloeddorstige Leeuw, de Woeste Panda en de Toekan-Mutant. Elk wezen heeft een andere reeks eigenschappen, aanvallen en vaardigheden en je kan nieuwe karakters ontgrendelen als je verder geraakt. Elke vaardigheid of aanval kan geüpgraded worden met de munten die je krijgt door gevechten te winnen.
SHOW MORE

De gevechten zijn beurt om beurt en je kan verschillende aanvallen of speciale vaardigheden kiezen om te gebruiken. Elke vaardigheid kost mana - er komt elke beurt mana terug bij. Sommige basic aanvallen kosten één mana, maar andere krachtigere aanvallen en vaardigheden die je gezondheid herstellen kunnen veel meer kosten. Wanneer je vecht, gebruik een combinatie van aanvallen, defensieve vaardigheden en gezondheidsherstelling om je vijand te vernietigen en je eigen mutant in leven te houden. Naast het vechten tegen de computer, kan je ook ranked matches tegen andere online tegenstanders spelen. Dit spel kan ook gespeeld worden op een Smartphone of tablet. Betreed de arena van de mutanten vandaag en word een legendarische trainer!

Kenmerken

  • Beurt om beurt actie
  • Mutant zichtbare verandering wanneer je hun rank upgrade
  • Verschillende speelstijlen om een gevecht te winnen

Mobiele Apps

Get Mutant Fighting Arena on the App Store Get Mutant Fighting Arena on the Play Store

Indeling

» » Mutant Fighting Arena

Meer Informatie Over Mutant Fighting Arena

Mutant Fighting Arena is een leuk vecht spel. Speel het nu op deze website. Dit leuke actie game wordt ondersteund door HTML5. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers! Je kan Mutant Fighting Arena niet alleen op je computer spelen, maar je kan ook de app downloaden voor je Android en iOS mobiele toestellen. Het is al gespeeld door 114,785 mensen en werd door 1529 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Als je Mutant Fighting Arena top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vecht spelletjes en games zoals BrutalMania.io (Brutal Mania) en Sakura Blade!

SHOW LESS

Bediening

How to play Mutant Fighting Arena

Linkermuisknop op het icoon om een vaardigheid te gebruiken. Houd ingedrukt om de details van de vaardigheid te zien.

Meer games in deze serie

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)