SpeelSpelletjes.nl

Mutilate a Doll 2 icon

Mutilate a Doll 2

9.3 - 792 stemmen
walkthrough
» » Mutilate a Doll 2
Voeg Mutilate a Doll 2 toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Mutilate a Doll 2 Video Walkthrough
Mutilate a Doll 2

Mutilate a Doll 2 Walkthrough

Mutilate a Doll 2 is een mooi wtf spel dat je gratis kan uitproberen op deze site. Dit amusante arcade game is gemaakt met Flash. Op die manier werkt het in moderne browsers, zonder installaties! Het spel is al gespeeld door 76,294 mensen en werd door 760 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Vond je het leuk om dit arcade spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere wtf games zoals Whack Your Boss en Poop Clicker 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Mutilate a Doll 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Mutilate a Doll 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl