SpeelSpelletjes.nl

Mutilate a Doll 2

8,147 574 delen embed

Mutilate a Doll 2 is het vervolg op het gekke poppenfolterspel Mutilate a Doll . Verlicht je stress in een veilige omgeving en op een leuke manier! Er zijn verschillende wapens die je kan kiezen om de poppen zo veel mogelijk schade toe te brengen. Je kan ook het landschap kiezen en zelfs de hoeveelheid wind of zon instellen. Veel plezier!
SHOW MORE

Releasedatum

Oktober 2013

Developer

Mutilate a Doll is ontwikkeld door Rava Games.

Eigenschappen

  • Ruime keuze wapens
  • Laat je creativiteit gaan en doe iets met de poppen

Platform

  • PC browser (Flash)

Niet-geblokkeerde versie

De niet-geblokkeerde versie van dit spel is hier te vinden.

Indeling

» » Mutilate a Doll 2

Meer Informatie Over Mutilate a Doll 2

Mutilate a Doll 2 is een mooi ragdoll spel dat je gratis kan uitproberen op deze site. Dit amusante arcade game is gemaakt met Flash. Op die manier werkt het in moderne browsers, zonder installaties! Het spel is al gespeeld door 2,134,985 mensen en werd door 8682 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Vond je het leuk om dit arcade spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere ragdoll games en games zoals Slash the Rope en Mutilate a Doll!

SHOW LESS

Controls

How to play Mutilate a Doll 2

Gebruik je muis om dit spel te spelen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Mutilate a Doll 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Mutilate a Doll 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl