SpeelSpelletjes.nl

My Friend Pedro

7,706 688 delen embed

Je vriend Pedro is een banaan die jouw plannen om slechteriken af te schieten terwijl je in de lucht vliegt ondersteunt. Nadat je My Friend Pedro hebt gespeeld, kan je ook eens zijn geweldige opvolger: My Friend Pedro Arena proberen.
SHOW MORE

Ontwikkelaar

My Friend Pedro is ontwikkeld door DeadToast Entertainment.

Indeling

» » My Friend Pedro

Meer Informatie Over My Friend Pedro

My Friend Pedro is een mooi platform spel dat je gratis kan uitproberen op deze site, in je browser. Het spel gebruikt Flash technologie. Zo werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers! My Friend Pedro is ontwikkeld door DeadToast Entertainment. My Friend Pedro is al gespeeld door 775,542 mensen en heeft een score van 9.2 op 10 gekregen van 8373 mensen. Vond je het leuk om My Friend Pedro te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere platform spelletjes en games zoals Helix Jump en Vex 4!

SHOW LESS

Bediening en instructies

How to play My Friend Pedro

In My Friend Pedro, moet je de WASD of pijltjestoetsen gebruiken om te bewegen, te rollen en te springen, en je muis om te richten en schieten. Verzamel verschillende wapens en gebruik ze om je vijanden te vernietigen. Vertraag de tijd met de Shift-toets of spatiebalk om kogels te ontwijken en het perfecte schot uit te voeten.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om My Friend Pedro te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om My Friend Pedro te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl