SpeelSpelletjes.nl

Number 1

Speel als een jonge doelman die zijn carrière start in een lagere divisie en zich een weg naar de top wilt werken.
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Number 1 is een voetbalspel door FlashFooty.

Publicatiedatum

Juni 2014

Indeling

» » » Number 1

Meer Informatie Over Number 1

Number 1 is een leuk keeper spelletjes spel. Speel het nu op deze site. Dit spelletje is al 640,428 keer gespeeld en heeft een score van 8.9 / 10 gekregen van 6250 mensen. Dit fun sport game is ontwikkeld met Flash. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Als je Number 1 top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere keeper spelletjes en games zoals Penalty Shootout: Multi League en Penalty Shooters 2!

SHOW LESS

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Number 1 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Number 1 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl