SpeelSpelletjes.nl

Oceanar.io

Oceanar.io is een zeer uitdagend en verslavend spel uit de .io games serie. Controleer de koningin van de vissen en zwem door de grote en gevaarlijke oceaan, waarbij je alles wat kleiner is dan jezelf opeet. Hoe meer je eet, hoe groter je wordt, wat betekent dat je gemenere en grotere dingen kan opeten!
SHOW MORE

Mobiele Apps

Get Oceanar.io on the Play Store

Indeling

» Oceanar.io

Meer Informatie Over Oceanar.io

Oceanar.io is een leuk .io spel dat je gratis kan spelen op deze website, direct in je browser. Oceanar.io is ontwikkeld met HTML5 technologie. Zo draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan dit spel niet alleen online spelen, maar er is ook een Oceanar.io app voor Android toestellen. Dit spel kan in full-screen gespeeld worden voor een nog betere gaming experience. Oceanar.io is ontwikkeld door S3 Games. Dit spelletje is al gespeeld door 595,256 mensen en heeft een rating van 8.8 / 10 gekregen van 4285 mensen. Als je Oceanar.io top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere .io spelletjes en games zoals Aquar.io en MiniGiants.io!

SHOW LESS

Race tegen verschillende andere spelers om de dominantste vis in de oceaan te worden en je superioriteit te bewijzen! Kan jij heersen in de oceaan of word je vissenvoer?

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)