SpeelSpelletjes.nl

Orion Sandbox icon

Orion Sandbox

9.2 - 4122 stemmen
walkthrough
Facebook Share bouw  -  minecraft  -  zombie

Verzamel materialen en grondstoffen die je kan vinden. Bouw gereedschappen die je kunnen helpen bij het voltooien van de missies. Bescherm jezelf tegen de zombies die je zullen aanvallen vanaf het moment dat het donker wordt! Veel plezier met Orion Sandbox. Probeer zeker ook het vervolg, Orion Sandbox Enhanced! Het heeft geweldige nieuwe functies.

Voeg Orion Sandbox toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Orion Sandbox Video Walkthrough
Orion Sandbox

Orion Sandbox Walkthrough

Orion Sandbox is een tof minecraft spel. Probeer het op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Dit spelletje is al gespeeld door 146,938 mensen en werd door 3962 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Orion Sandbox gebruikt Flash technologie. Zo draait het in de meeste moderne browsers! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere minecraft games zoals Advanced Pixel Apocalypse 3 (Paco) en Survived.io!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Orion Sandbox te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Orion Sandbox te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl