SpeelSpelletjes.nl

Orion Sandbox Enhanced

10,673 842 delen embed

Orion Sandbox Enhanced is een upgrade van het originele Orion Sandbox en heeft veel nieuwe functies. Je hebt een shuttle crash overleefd en bent geland op een vreemde nieuwe planeet. Je moet jouw vaardigheden gebruiken om een manier te vinden om te overleven!

Dit spel gebaseerd op Minecraft heeft gelijkaardige verzameling- en bouwtechnieken. Verzamel materialen zoals hout, stof en steen. Gebruik die materialen om gereedschap, wapens en gebouwen te maken. In geen tijd zal je een huis en bescherming tegen de beesten hebben gebouwd. Naast de gameplay kan je ook je mannetje aanpassen. Waar neemt jouw verbeelding jou mee naartoe? Wat zal je bouwen en hoe zal je overleven?

Spelbediening

  • AD of linker/rechterpijltje om te bewegen
  • Linkermuisknop om te ontginnen en blokken te plaatsen
  • Spatiebalk om te springen. Inhouden om langer te springen.

IN DEZELFDE SERIE:

Orion Sandbox Enhanced is een tof minecraft spel dat je gratis kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl. Het spel is al 556,704 keer gespeeld en werd door 11512 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Orion Sandbox Enhanced gebruikt Flash technologie. Zo draait het in moderne browsers, zonder installaties! Vond je het leuk om Orion Sandbox Enhanced te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere minecraft games zoals Pixel Gun Apocalypse 5 en Cartoon Strike!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Orion Sandbox Enhanced te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Orion Sandbox Enhanced te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl