Pac Xon
Pac Xon

Pac Xon

Pac Xon is een geweldig spel dat inspiratie haalt uit de legendarische Pac Man-titel. In dit spel moet je in een gesloten gebied werken en proberen om gesloten vierkanten te maken om het beschikbare gebied te minimaliseren waarin de geesten rond kunnen bewegen. Gebruik de pijltoetsen op het toetsenbord om Pacman te besturen en kijk uit voor de speciale vruchten die je kan verzamelen.

Je moet een gesloten vierkant of rechthoek voltooien zonder dat een van de geesten een deel ervan raakt. Als ze het aanraken, wordt het vierkant rood en blijft het onvolledig. Je hebt slechts drie levens per niveau, dus ga snel en wees voorzichtig! Met 50 verschillende niveaus om te spelen, is deze game geweldig leuk en geeft een mooie draai aan het originele Pacman spel.

Publicatiedatum

Februari 2007

Kenmerken

  • Eenvoudige bediening en gameplay
  • Personages uit het spel PacMan
  • Veel levels

Platforms

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

  • In de desktopversie beweeg je met de pijltjestoetsen
  • In de mobiele versie sleep je je vinger over het scherm om te bewegen

Walkthrough Video

Indeling

Pac Xon
Pac Xon is een mooi pacman spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes. Dit spel is al gespeeld door 1,531,605 mensen en werd door 13628 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Dit fun arcade game wordt ondersteund door HTML5 technologie. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers , zonder installaties! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere pacman spelletjes en games zoals Google PacMan en Pongis Run!