SpeelSpelletjes.nl

Panda Simulator 3D

4,423 337 delen embed

Leef het leven van een panda in 3D Panda Simulator! Maak een gezin, kweek jongen, voltooi taken, en het verbeter jouw panda mansion!


SHOW MORE

Het panda-avontuur begint nu! Het is moeilijk om alleen in het bos te leven, omdat het bos vol zit met gevaarlijke roofdieren. Daarom moet je een gezin creëren, bevallen van jongen en je huis huis verbeteren. Daarnaast kan de panda andere panda's helpen door verschillende taken uit te voeren.

Panda Family Je kan een gezin creëren als je een andere panda ontmoet. In de toekomst, met de ontwikkeling van het personage, is er de mogelijkheid om welpen te maken. Je kan maximaal 4 jonge panda's verwekken. Jouw familie zal je helpen bij jouw avonturen. Je moet ook zorgen voor de leden van je gezin. Vergeet niet om bamboe te verzamelen en ze te voeren! Als je je kinderen voedt zullen ze na een tijdje uitgroeien tot volwassen panda's. Verder moet je je echtgenoot voeden om ervoor te zorgen dat zijn of haar kenmerken verbeteren.

Verbeter jouw thuisgebied Wanneer je panda geen belangrijke andere zaken heeft, kan de panda haar huis bezoeken. Er is een kans om het thuisland te verbeteren door verschillende items te kopen. Elk van de items geeft een bonus aan de panda kenmerken.

Panda aanpassen Pas het uiterlijk van de panda aan zoals jij wilt. Er zijn vele huiden om uit te kiezen. Je kan de huiden voor jouw echtgenoot en kinderen aanpassen. Je kan ook verschillende mooie magische borden toevoegen of zelfs een grappige hoed opzetten. Voor meer nauwkeurige aanpassing van het panda uiterlijk, kan je het hoofd, oren, buik, nek, voor-en achterpoten, staart en ogen veranderen.

Upgrade van de panda's Er is een kans om de individuele kenmerken van familieleden en kenmerken die alle panda's in de familie hebben in een keer te verbeteren. Vergeet niet om de personages te verbeteren! Doe ervaring op door taken te doen en bamboe te eten. Na het ontvangen van een niveau, kan het personage dit besteden aan punten van aanval, energie of leven. Er zijn ook speciale vaardigheden die toelaten om snelheid te verhogen, meer voedsel te verzamelen, meer middelen te krijgen voor acties in het spel, enz.

Verschillende wezens Tijdens je reis ontmoet je veel verschillende wezens. Sommige zijn vreedzaam, en sommige zijn zeer gevaarlijk. Panda's moeten vechten met gevaarlijke bazen, bijvoorbeeld met heksen, tovenaars en ninja's.

Open wereld Deze simulatie beschikt over een grote open wereld met velden, bossen, bergen, tuinen en dorpen.

Quests Doe mee aan diverse opdrachten. Panda's kunnen verschillende taken uitvoeren. Je kan deelnemen aan het festival van lantaarns, concurreren met andere dieren, zoeken naar ontbrekende panda's, enz.

Prestaties Naast de basistaken, kan de panda prestaties verdienen voor verschillende acties in het spel.

Ontwikkelaar

3D Panda Simulator is een spel van CyberGoldfinch, die je kunt volgen op Twitter. CyberGoldfinch heeft ook andere grote 3d dier simulator games, zoals 3D Tiger Simulator, 3D Wolf Simulator en 3D Fox Simulator. Het spel is uitsluitend te vinden op CrazyGames.

Release datum

juni 2018

Platforms

  • Android
  • Webbrowser

Mobiele Apps

Get Panda Simulator 3D on the Play Store

Indeling

» » Panda Simulator 3D

Meer Informatie Over Panda Simulator 3D

Panda Simulator 3D is een tof sim spelletjes spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Het spel is gemaakt met WebGL. Zo werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Je kan Panda Simulator 3D niet alleen in je browser spelen, maar je kan ook de app downloaden voor je Android toestel. Je kan Panda Simulator 3D in full-screen spelen door de volledige scherm-modus aan te zetten. CyberGoldfinch heeft Panda Simulator 3D gemaakt. Panda Simulator 3D is al gespeeld door 735,538 mensen en werd door 4535 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Vond je het leuk om Panda Simulator 3D te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere sim spelletjes en games zoals Dog Simulator 3D en Horse Simulator 3D!

SHOW LESS

Besturing

How to play Panda Simulator 3D
  • WASD of pijltoetsen om de panda te bewegen
  • Linker muisknop om aan te vallen
  • Spatiebalk om te springen
  • Shift om te lopen

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)