SpeelSpelletjes.nl

Papa Louie 2

5,865 679 delen embed

Indeling

» » » Papa Louie 2

Meer Informatie Over Papa Louie 2

Papa Louie 2 is een leuk papa louie spel. Speel het nu op deze site, in je browser. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Zo draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Dit spel is al gespeeld door 176,204 mensen en werd door 6513 mensen beoordeeld met score 9.0 / 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere papa louie games en games zoals Papa's Taco Mia en Papa's Pancakeria!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Papa Louie 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Papa Louie 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl