SpeelSpelletjes.nl

Papa's Scooperia

1,243 74 delen embed

Mobiele Apps

Get Papa Get Papa

Indeling

» » » Papa's Scooperia

Meer Informatie Over Papa's Scooperia

Papa's Scooperia is een tof papa louie spel dat je gratis kan spelen op deze website, direct in je browser. Papa's Scooperia is gemaakt met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan dit spel niet alleen als een Flash game spelen, maar je kan ook de app downloaden voor je Android toestellen en je iPhone en iPad. Dit spel is al gespeeld door 355,384 mensen en heeft een rating van 9.4 op 10 gekregen van 1260 mensen. Als je dit arcade spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere papa louie games en games zoals Papa's Wingeria en Papa Louie 2!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Papa's Scooperia te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Papa's Scooperia te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl