SpeelSpelletjes.nl

Papa's Freezeria

4,830 399 delen embed

Bedien je klanten met heerlijk ijs! Gaat jouw voorkeur naar donuts in plaats van ijs? Probeer dan de Donut editie van de Papa Louie serie.
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Papa's Freezeria is ontwikkeld door Flipline Studios.

Publicatiedatum

Augustus 2011

Indeling

» » Papa's Freezeria

Meer Informatie Over Papa's Freezeria

Papa's Freezeria is een verslavend restaurant spel. Speel het nu hier op Speel Spelletjes. Papa's Freezeria is gemaakt met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers! Dit spelletje is al 303,887 keer gespeeld en werd door 5205 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere restaurant games en games zoals Penguin Diner en Resort Empire!

SHOW LESS

Bediening

How to play Papa's Freezeria

Muis om te spelen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Papa's Freezeria te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Papa's Freezeria te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl