SpeelSpelletjes.nl

Papa's Hotdoggeria

3,860 309 delen embed

Mobiele Apps

Get Papa Get Papa

Indeling

» » Papa's Hotdoggeria

Meer Informatie Over Papa's Hotdoggeria

Papa's Hotdoggeria is een leuk restaurant spel dat je kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl. Het spel gebruikt Flash technologie. Zo werkt het in alle moderne browsers, zonder installaties! Het spel is beschikbaar in je browser en als een app op je mobiele toestellen (Android en iOS). Papa's Hotdoggeria is al gespeeld door 142,126 mensen en werd door 4099 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Vond je het leuk om dit behendigheid spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere restaurant games en games zoals Fabulous - Angela's High School Reunion en Delicious - Emily's Message in a Bottle!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Papa's Hotdoggeria te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Papa's Hotdoggeria te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl