SpeelSpelletjes.nl

Papa's Taco Mia

3,228 264 delen embed

Mobiele Apps

Get Papa Get Papa

Indeling

» » Papa's Taco Mia

Meer Informatie Over Papa's Taco Mia

Papa's Taco Mia is een mooi restaurant spelletjes spel. Je kan het spelen hier op Speel Spelletjes. Het spel is al gespeeld door 190,859 mensen en werd door 3492 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Papa's Taco Mia is gemaakt door Flipline Studios. Papa's Taco Mia wordt ondersteund door Flash. Zo kan je het spelen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Het spelletje is beschikbaar in je browser en als een spel dat je kan installeren op je phone en op je tablet. Als je dit spel top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere restaurant spelletjes en games zoals Delicious - Emily's Message in a Bottle en Happy Dessert!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Papa's Taco Mia te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Papa's Taco Mia te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl