SpeelSpelletjes.nl

Penalty Shooters 2

4,484 642 delen embed

Kies je favoriete competitie tussen Engeland, Spanje, Duitsland, Argentiniƫ, of zelfs Rusland of Noord-Amerika! Begin dan met het spelen van wedstrijden, afwisselend tussen strafschoppen scoren en ze proberen tegen te houden als doelman. Penalty Shooters 2 heeft 360 teams uit 12 competities. In elke competitie speel je eerst de groepsfase, waarna je doorgaat naar de knockout-fase.
SHOW MORE

Indeling

» » » Penalty Shooters 2

Meer Informatie Over Penalty Shooters 2

Penalty Shooters 2 is een mooi penalty spel dat je gratis kan uitproberen op deze site, in je browser. Dit spel is al gespeeld door 686,012 mensen en heeft een rating van 8.7 / 10 gekregen van 5063 mensen. Dit mooie sport game is gemaakt met HTML5. Zo werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Als je Penalty Shooters 2 leuk vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere penalty games en games zoals Italian Goalkeeper en Penalty Shooters!

SHOW LESS

Gebruik je muis om dit spel te spelen. Klik en houd om te richten en te schieten. Laat los om te schoppen. Klik en houd om een bal te redden (je doelman zal naar je muis toe bewegen). Laat los om te duiken. Merk op dat de doelman slim genoeg is om te onthouden waar je de keer ervoor hebt gemikt, dus verander af en toe!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)