SpeelSpelletjes.nl

Penalty Shooters 2

5,492 764 delen embed

Kies je favoriete competitie tussen Engeland, Spanje, Duitsland, Argentinië, of zelfs Rusland of Noord-Amerika! Begin dan met het spelen van wedstrijden, afwisselend tussen strafschoppen scoren en ze proberen tegen te houden als doelman. Penalty Shooters 2 heeft 360 teams uit 12 competities. In elke competitie speel je eerst de groepsfase, waarna je doorgaat naar de knockout-fase.
SHOW MORE

Indeling

» » » Penalty Shooters 2

Meer Informatie Over Penalty Shooters 2

Penalty Shooters 2 is een leuk penalty spelletjes spel dat je zonder kosten kan spelen op deze site, direct in je browser. Dit spel is al gespeeld door 915,248 mensen en heeft een score van 8.8 / 10 gekregen van 6228 mensen. Het spel is ontwikkeld door Vladeta Marinkovic. Penalty Shooters 2 is gemaakt met HTML5. Zo werkt het in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Een van de vele voordelen van het spelen van Penalty Shooters 2 op deze site is dat je gemakkelijk in fullscreen kan spelen, en zo ten volle van het spel kan genieten. Als je Penalty Shooters 2 leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere penalty spelletjes en games zoals Bicycle Kick Master en Penalty Shootout: Multi League!

SHOW LESS

Gebruik je muis om dit spel te spelen. Klik en houd om te richten en te schieten. Laat los om te schoppen. Klik en houd om een bal te redden (je doelman zal naar je muis toe bewegen). Laat los om te duiken. Merk op dat de doelman slim genoeg is om te onthouden waar je de keer ervoor hebt gemikt, dus verander af en toe!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)