SpeelSpelletjes.nl

Penguin Diner

1,569 121 delen embed

Mobiele Apps

Get Penguin Diner on the App Store

Indeling

» » Penguin Diner

Meer Informatie Over Penguin Diner

Penguin Diner is een tof restaurant spelletjes spel dat je gratis kan uitproberen hier op Speel Spelletjes. Penguin Diner is al gespeeld door 195,582 mensen en heeft een rating van 9.3 / 10 gekregen van 1684 mensen. Dit superleuke arcade game wordt ondersteund door Flash. Zo kan je het spelen in moderne browsers, zonder installaties! Je kan Penguin Diner niet alleen in je browser spelen, maar je kan het ook als app spelen op je je iPhone en iPad. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere restaurant spelletjes en games zoals Open Restaurant en Fabulous - Angela's High School Reunion!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Penguin Diner te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Penguin Diner te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl