SpeelSpelletjes.nl

Penguin Diner

1,185 98 delen embed

Mobiele Apps

Get Penguin Diner on the App Store

Indeling

» » Penguin Diner

Meer Informatie Over Penguin Diner

Penguin Diner is een mooi restaurant spel dat je zonder kosten kan spelen op deze website, direct in je browser. Dit spelletje is al gespeeld door 120,564 mensen en heeft een rating van 9.2 / 10 gekregen van 1264 mensen. Dit superleuke arcade game wordt ondersteund door Flash. Zo draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers! Als je Penguin Diner top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere restaurant games en games zoals Shop Empire Galaxy en Resort Empire!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Penguin Diner te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Penguin Diner te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl