SpeelSpelletjes.nl

Penguin Diner 2

4,819 367 delen embed

Penny de Penguin is terug thuis en klaar om nog eens op te dienen in Penguin Diner 2! Omdat ze niet tevreden is met de kwaliteit van het voedsel nadat ze terug thuis is, beslist Penny een aantal aanpassingen te doen en haar eigen restaurant te openen! Help Penny het restaurant uit te baten door klanten een plaats te geven, hun bestelling aan te nemen, hun eten op te dienen en te poetsen nadat ze vertrekken! Soms kan het druk worden, dan moet je snel zijn! Verzamel de fooien van de klanten en gebruik het geld om je restaurant en de uitrusting van Penny te upgraden en maak het restaurant top!
SHOW MORE

Indeling

» » Penguin Diner 2

Meer Informatie Over Penguin Diner 2

Penguin Diner 2 is een leuk restaurant spelletjes spel. Probeer het op deze website. Het is al 486,587 keer gespeeld en werd door 5184 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Dit fun arcade game is gemaakt met Flash technologie. Zo kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Vond je het leuk om dit arcade spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere restaurant spelletjes en games zoals Happy Dessert en Delicious - Emily's Christmas Carol!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Penguin Diner 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Penguin Diner 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl