Penguin Diner 2
Penguin Diner 2 is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!
Penguin Diner 2

Penguin Diner 2

Penny de Penguin is terug thuis en klaar om nog eens op te dienen in Penguin Diner 2! Omdat ze niet tevreden is met de kwaliteit van het voedsel nadat ze terug thuis is, beslist Penny een aantal aanpassingen te doen en haar eigen restaurant te openen! Help Penny het restaurant uit te baten door klanten een plaats te geven, hun bestelling aan te nemen, hun eten op te dienen en te poetsen nadat ze vertrekken! Soms kan het druk worden, dan moet je snel zijn! Verzamel de fooien van de klanten en gebruik het geld om je restaurant en de uitrusting van Penny te upgraden en maak het restaurant top!

Walkthrough Video

Meer spellen in deze reeks

Indeling

Penguin Diner 2
Penguin Diner 2 is een tof restaurant spel. Je kan het spelen op SpeelSpelletjes.nl. Penguin Diner 2 is gemaakt met Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers , zonder installaties! Dit spel is al gespeeld door 753,790 mensen en werd door 6504 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere restaurant spelletjes en games zoals Finn's Fantastic Food Machine en Happy Dessert!