SpeelSpelletjes.nl

Pixel Warfare

Pixel Warfare is een geweldig 3D schietspel. De retro graphics zijn geïnspireerde door Minecraft, en de spelervaring door spellen zoals Modern Warfare. Pak één van de vele wapens, kies en map en nog veel andere opties, en schiet op alles wat beweegt. Veel plezier met Pixel Warfare, of neem is een kijkje bij het geweldige vervolg: Pixel Warfare 2!
SHOW MORE

NOTE: Dit is de meest recente versie van Pixel Warfare, namelijk versie 5! Je kan de originele versie van Pixel Warfare hier vinden (dit maakt gebruikt van de Unity Web Player die niet meer ondersteund wordt).

Indeling

» » Pixel Warfare

Meer Informatie Over Pixel Warfare

Pixel Warfare is een verslavend minecraft spel dat je zonder kosten kan spelen op deze site, direct in je browser. Het spel is al gespeeld door 785,574 mensen en heeft een score van 9.0 op 10 gekregen van 9276 mensen. Dit fun schiet game wordt ondersteund door WebGL. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het spel kan in full-screen gespeeld worden . Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere minecraft spelletjes en games zoals GrindCraft en Minecraft Classic!

SHOW LESS

Bediening

How to play Pixel Warfare

Gebruik WASD om te bewegen, R om te herladen, 1-6 toetsen om je wapen te selecteren. Druk op tab om naar het menu te gaan.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)