SpeelSpelletjes.nl

Pixel Warfare

Pixel Warfare is een geweldig 3D schietspel. De retro graphics zijn geïnspireerde door Minecraft, en de spelervaring door spellen zoals Modern Warfare. Pak één van de vele wapens, kies en map en nog veel andere opties, en schiet op alles wat beweegt. Veel plezier met Pixel Warfare, of neem is een kijkje bij het geweldige vervolg: Pixel Warfare 2!
SHOW MORE

NOTE: Dit is de meest recente versie van Pixel Warfare, namelijk versie 5! Je kan de originele versie van Pixel Warfare hier vinden (dit maakt gebruikt van de Unity Web Player die niet meer ondersteund wordt).

Indeling

» » Pixel Warfare

Meer Informatie Over Pixel Warfare

Pixel Warfare is een tof minecraft spel dat je kan spelen hier op Speel Spelletjes, in je browser. Pixel Warfare is al gespeeld door 763,532 mensen en heeft een score van 9.0 op 10 gekregen van 8960 mensen. Dit leuke schiet game gebruikt WebGL. Zo werkt het in alle moderne browsers! Als je het spel leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere minecraft games en games zoals ShooterZ en Paper Minecraft!

SHOW LESS

Bediening

How to play Pixel Warfare

Gebruik WASD om te bewegen, R om te herladen, 1-6 toetsen om je wapen te selecteren. Druk op tab om naar het menu te gaan.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)