SpeelSpelletjes.nl

Pixel Warfare 4

In Pixel Warfare 4 mag je schieten op vijanden met blokken als hoofden! Je kan je eigen kamer samenstellen en de regels aanpassen voordat de wedstrijd begint. Je kan ook kiezen welke wapens er beschikbaar zijn tijdens de Deathmatch! Deze editie heeft licht aangepaste graphics en map-ontwerpen, nieuwe menu’s, en een aantal nieuwe functies om te ontdekken.
UPDATE: Probeer zeker ook Pixel Warfare 5, die veel verbeteringen bevat tegenover deze versie, en in elke browser kan gespeeld worden!
SHOW MORE

Indeling

» » Pixel Warfare 4

Meer Informatie Over Pixel Warfare 4

Pixel Warfare 4 is een verslavend fps spelletjes spel. Speel het nu op deze site. Het is al gespeeld door 332,596 mensen en werd door 4332 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Dit amusante schiet game is gemaakt met WebGL. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers! Een van de vele voordelen van het spelen van Pixel Warfare 4 op SpeelSpelletjes is dat je gemakkelijk in fullscreen kan spelen. Vond je het leuk om dit schiet spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere fps spelletjes en games zoals Toon Off en Crazy Shooters 2!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)