Pixel Warfare 4
Pixel Warfare 4 is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!
Pixel Warfare 4

Pixel Warfare 4

In Pixel Warfare 4 mag je schieten op vijanden met blokken als hoofden! Je kan je eigen kamer samenstellen en de regels aanpassen voordat de wedstrijd begint. Je kan ook kiezen welke wapens er beschikbaar zijn tijdens de Deathmatch! Deze editie heeft licht aangepaste graphics en map-ontwerpen, nieuwe menu’s, en een aantal nieuwe functies om te ontdekken.
UPDATE: Probeer zeker ook Pixel Warfare 5, die veel verbeteringen bevat tegenover deze versie, en in elke browser kan gespeeld worden!

Walkthrough Video

Indeling

FPS
»
Pixel Warfare 4
Pixel Warfare 4 is een tof fps spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes. Het is al gespeeld door 383,648 mensen en heeft score 9.3 / 10 gekregen van 5605 mensen. Het spel wordt ondersteund door WebGL. Zo draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers , zonder dat je iets moet installeren! Dit spel is speelbaar in full-screen om ten volle van het spel te genieten. Vond je het leuk om Pixel Warfare 4 te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere fps spelletjes en games zoals Five Nights at Old Toy Factory 2020 en Bullet Force!