SpeelSpelletjes.nl

Plazma Burst icon

Plazma Burst

9.0 - 813 stemmen
walkthrough
Facebook Share vecht  -  platform  -  side scrolling  -  wapen
Voeg Plazma Burst toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Plazma Burst Video Walkthrough
Plazma Burst

Plazma Burst Walkthrough

Plazma Burst is een leuk platform spel. Je kan het spelen op deze site. Dit superleuke schiet game gebruikt Flash. Op die manier draait het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Dit spelletje is al gespeeld door 44,883 mensen en werd door 778 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere platform games, bijvoorbeeld naar Vex 3 en Raze 3!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Plazma Burst te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Plazma Burst te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl