SpeelSpelletjes.nl

Pokemon Tower Defense

10,015 709 delen embed

Pokémon Tower Defense is een ongelooflijk en uitdagend toren verdedigen-spel dat plaats vindt in het geweldige Pokémon-universum! Vang en train alle 150 originele Pokémons terwijl je de mysteries van de Rattata-aanvallen probeert op te lossen! Kies de beste locatie voor je Pokémon en kies hun beste aanvallen om stand te houden tegen de stroom aan vijandige Pokémon die alle Rare Candies proberen te stelen! Heb jij wat nodig is om dit puzzel-mysterie op te lossen en ze allemaal te vangen?
SHOW MORE

UPDATE: Als je zoekt naar de versie die hier eerder was, kan je die hier vinden: Pokemon TD Legacy.

Ontwikkelaar

Pokemon Tower Defense is een spel van Sam Games.

Indeling

» » Pokemon Tower Defense

Meer Informatie Over Pokemon Tower Defense

Pokemon Tower Defense is een tof tower defense spel. Je kan het spelen op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Het spel is al gespeeld door 942,913 mensen en werd door 10701 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Dit mooie actie game is ontwikkeld met Flash. Op die manier werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Als je het spel leuk vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere tower defense spelletjes en games zoals Bloons Tower Defense 5 en Trump Tower Defense!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Pokemon Tower Defense te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Pokemon Tower Defense te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl