SpeelSpelletjes.nl

Police vs Thief: Hot Pursuit

4,424 632 delen

Police vs Thief: Hot Pursuit is een spannend achtervolging spel. Je kan je aan beide kanten van de achtervolging bevinden en spelen als een politie-agent of als dief. Als je de politie-agent kiest, moet je de dieven inhalen. Als je een dief wilt zijn, moet je weg geraken van de politie en hun wagens vernietigen. Elke succesvolle missie zal je geld geven waar je krachtigere auto's mee kan kopen. Je kan 3 verschillende niveau's spelen aan elke kant! Veel plezier.
SHOW MORE

Indeling

» » Police vs Thief: Hot Pursuit

Meer Informatie Over Police vs Thief: Hot Pursuit

Police vs Thief: Hot Pursuit is een leuk auto spel. Speel het nu op deze site, in je browser. Dit leuke race game wordt ondersteund door WebGL technologie. Op die manier draait het in alle moderne browsers! Dit spel is al 417,096 keer gespeeld en werd door 5035 mensen beoordeeld met score 8.7 op 10. Vond je het leuk om Police vs Thief: Hot Pursuit te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere auto games en games zoals Madalin Cars Multiplayer en Sports Cars Driver!

SHOW LESS

Instructies

How to play Police vs Thief: Hot Pursuit

Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om de wagen te besturen, spatiebalk om te remmen, shift om nitro te gebruiken, en R om het niveau te resetten.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)