SpeelSpelletjes.nl

Police vs Thief: Hot Pursuit

4,861 699 delen

Police vs Thief: Hot Pursuit is een spannend achtervolging spel. Je kan je aan beide kanten van de achtervolging bevinden en spelen als een politie-agent of als dief. Als je de politie-agent kiest, moet je de dieven inhalen. Als je een dief wilt zijn, moet je weg geraken van de politie en hun wagens vernietigen. Elke succesvolle missie zal je geld geven waar je krachtigere auto's mee kan kopen. Je kan 3 verschillende niveau's spelen aan elke kant! Veel plezier.
SHOW MORE

Indeling

» » Police vs Thief: Hot Pursuit

Meer Informatie Over Police vs Thief: Hot Pursuit

Police vs Thief: Hot Pursuit is een leuk auto spel. Speel het nu op deze site, direct in je browser. Dit amusante race game gebruikt WebGL technologie. Zo draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Deze game kan je spelen in volledige scherm-modus om ten volle van het spel te genieten. Het is al gespeeld door 472,583 mensen en werd door 5553 mensen beoordeeld met score 8.7 / 10. Als je dit spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere auto spelletjes en games zoals Madalin Cars Multiplayer en 4x4 Offroader!

SHOW LESS

Instructies

How to play Police vs Thief: Hot Pursuit

Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om de wagen te besturen, spatiebalk om te remmen, shift om nitro te gebruiken, en R om het niveau te resetten.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)