SpeelSpelletjes.nl

Police vs Thief: Hot Pursuit

3,846 568 delen

Police vs Thief: Hot Pursuit is een spannend achtervolging spel. Je kan je aan beide kanten van de achtervolging bevinden en spelen als een politie-agent of als dief. Als je de politie-agent kiest, moet je de dieven inhalen. Als je een dief wilt zijn, moet je weg geraken van de politie en hun wagens vernietigen. Elke succesvolle missie zal je geld geven waar je krachtigere auto's mee kan kopen. Je kan 3 verschillende niveau's spelen aan elke kant! Veel plezier.
SHOW MORE

Mobiele Apps

Get Police vs Thief: Hot Pursuit on the App Store Get Police vs Thief: Hot Pursuit on the Play Store

Indeling

» » Police vs Thief: Hot Pursuit

Meer Informatie Over Police vs Thief: Hot Pursuit

Police vs Thief: Hot Pursuit is een leuk auto spel. Speel het nu op deze site, direct in je browser. Dit amusante race game gebruikt WebGL technologie. Zo draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Je kan Police vs Thief: Hot Pursuit niet alleen op je computer spelen, maar er is ook een Police vs Thief: Hot Pursuit app voor je Android toestellen en je iPhone en iPad. Dit spel is al gespeeld door 342,158 mensen en werd door 4413 mensen beoordeeld met score 8.7 op 10. Als je dit race spel leuk vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere auto games en games zoals Crazy Stunt Cars Multiplayer en Free Rally 2!

SHOW LESS

Instructies

How to play Police vs Thief: Hot Pursuit

Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om de wagen te besturen, spatiebalk om te remmen, shift om nitro te gebruiken, en R om het niveau te resetten.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)