SpeelSpelletjes.nl

Poop Clicker

6,586 811 delen embed

Poop Clicker is zoals Cookie Clicker maar met poep in de plaats. Stijg in niveau en zorg ervoor dat 'het bruine spul' er goed uit ziet.
SHOW MORE

Indeling

» Poop Clicker

Meer Informatie Over Poop Clicker

Poop Clicker is een tof klik spel dat je gratis kan spelen op deze site, in je browser. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Zo draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Dit spelletje is al 506,364 keer gespeeld en heeft score 8.9 / 10 gekregen van 7388 mensen. Als je dit spel top vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere klik spelletjes en games zoals Poop Clicker 2 en Poop Clicker 3!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Poop Clicker te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Poop Clicker te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl