5.871
beoordelingen
9,4

Pou is een digitaal gezelschapsspel met verschillende leuke minigames. Help deze schattige kleine alien groeien door ze te voeden, schoon te maken en met ze te spelen.

Kenmerken

Help Pou groeien!

Pou heeft dezelfde behoeften als jij en ik. Maak Pou schoon met zeep, geef ze verschillende traktaties en verken een kledingkast met funky kleren om Pou aan te kleden.

Spelletjes spelen met Pou

Pou houdt van spelletjes spelen! En jij vast ook. Je kunt hill drive, sky hop, water hop, jet Pou, en food drop spelen om een grote glimlach op Pou's gezicht te houden :)

Je kunt ook naar buiten gaan om meer spelletjes met je huisdier te spelen! Zorg er alleen wel voor dat je Pou schoonmaakt nadat je de hele dag plezier hebt gehad.

Level up met dagelijkse taken

Elke dag krijg je dagelijkse taken om te voltooien voor bonus (XP) punten. Deze taken omvatten dingen als Pou aankleden en een hoger level halen.

Meer spelletjes zoals dit

Pou is een spel waarin je voor een virtueel huisdier zorgt, zoals een Tamagotchi. Als je houdt van het verzorgen van dieren en aliens blader dan door onze gezelschapsspellen voor meer. Vergelijkbare spellen zijn My New Puppy en Cute Unicorn Care. We hebben ook spelletjes met kitties, honden en katten!

Release datum

  • Augustus 2012 (Android)
  • November 2012 (iOS)
  • November 2021 (HTML5)

Ontwikkelaar

Pou is ontwikkeld door Zakeh Limited.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Besturing

Gebruik de muis of tik op het scherm om met Pou en de voorwerpen te spelen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie