SpeelSpelletjes.nl

Punch The Trump

12,104 1,256 delen embed

De verkiezingen in de VS zijn nu een tijdje geleden. Het Trump-fenomeen veroorzaakte een storm in de VS (zeker na Super Tuesday), en Donald won, tegen alle verwachtingen in! Vind jij het irritant wat Trump doet tijdens zijn presidentschap? Wil je dat hij zijn mond houdt? Wil jij al je boosheid de vrije loop laten? Stap de ring in en sla Trump!
SHOW MORE

Serie

Punch The Trump is onderdeel van Epic Celeb Brawl, een serie vechtspellen.

Nota

Dit is een parodie en mag niet serieus genomen worden. Alle karakters, namen en gebeurtenissen in dit spel zijn fictief en vertegenwoordigen geen persoonlijke standpunten.

Mobiele Apps

Get Punch The Trump on the App Store Get Punch The Trump on the Play Store

Indeling

» » Punch The Trump

Meer Informatie Over Punch The Trump

Punch The Trump is een tof donald trump spel dat je kan spelen op deze website. Punch The Trump is ontwikkeld met Flash technologie. Zo draait het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Je kan Punch The Trump niet alleen als een Flash game spelen, maar je kan ook de app downloaden voor je Android en iOS GSMs en tablets. Punch The Trump is al gespeeld door 1,314,517 mensen en heeft een score van 9.1 / 10 gekregen van 13348 mensen. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere donald trump spelletjes en games zoals House of Tards en Trump on Top!

SHOW LESS

Bediening

How to play Punch The Trump

Gebruik Z voor een lage linker, X voor een zware linker, M voor een lage rechter, N voor een zware rechter. Gebruik spatie om te blokkeren.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Punch The Trump te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Punch The Trump te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl