SpeelSpelletjes.nl

Puppet Hockey

4,692 491 delen embed

Indeling

» » Puppet Hockey

Meer Informatie Over Puppet Hockey

Puppet Hockey is een leuk hockey spelletjes spel. Probeer het op SpeelSpelletjes.nl. Dit spelletje is al gespeeld door 331,615 mensen en werd door 5154 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Dit leuke sport game gebruikt Flash technologie. Op die manier kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere hockey spelletjes en games zoals FlashFooty Hockey 2 en Hockey Fury!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Puppet Hockey te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Puppet Hockey te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl