SpeelSpelletjes.nl

Puppet Hockey

4,091 429 delen embed
Puppet Hockey Video Walkthrough
Puppet Hockey

Puppet Hockey Walkthrough

Puppet Hockey is een leuk hockey spel. Probeer het op SpeelSpelletjes.nl. Dit spelletje is al gespeeld door 281,437 mensen en werd door 4509 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Dit leuke sport game gebruikt Flash technologie. Op die manier kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere hockey games, bijvoorbeeld naar Sports Heads Ice Hockey en Hockey Fury!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Puppet Hockey te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Puppet Hockey te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl