SpeelSpelletjes.nl

Puppet Soccer 2014

15,405 1,813 delen embed

Kies je favoriete land van de Wereldbeker van 2014 en start je eigen toernooi. Speel tactisch om elke wedstrijd en misschien zelfs de Wereldbeker te winnen!
UPDATE: Neem ook zeker eens een kijkje bij het vervolg, Puppet Soccer Champions voor meer voetbalplezier met puppets, of help ze met Ijshockey spelen!
SHOW MORE

Indeling

» » Puppet Soccer 2014

Meer Informatie Over Puppet Soccer 2014

Puppet Soccer 2014 is een tof voetbal spelletjes spel dat je kan spelen op deze website. Dit spelletje is al 609,773 keer gespeeld en heeft een rating van 8.9 / 10 gekregen van 17203 mensen. Puppet Soccer 2014 wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder downloads! Als je het spel leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere voetbal spelletjes en games zoals Penalty Shootout: Multi League en SocCar!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Puppet Soccer 2014 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Puppet Soccer 2014 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl