SpeelSpelletjes.nl

Puppet Soccer 2015

5,041 482 delen embed

De puppets zin terug voor meer voetbalplezier. Dit is het vervolg op Puppet Soccer 2014, een van onze meest gespeelde spellen! Kies je favoriete team, koop een speler, en maak je klaar voor een uitdagende kampioenschap. Met het geld dat je verdient kan je betere en betere spelers ontgrendelen.
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Puppet Soccer 2015 is ontwikkeld door Nox Games.

Platformen

Webbrowser, iOS, Android

Publicatiedatum

December 2015

Mobiele Apps

Get Puppet Soccer 2015 on the App Store Get Puppet Soccer 2015 on the Play Store

Indeling

» » Puppet Soccer 2015

Meer Informatie Over Puppet Soccer 2015

Puppet Soccer 2015 is een tof voetbal spelletjes spel dat je gratis kan uitproberen op deze site, in je browser. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers! Het spelletje is beschikbaar in je browser en als een spel dat je kan installeren op je phone en op je tablet. Puppet Soccer 2015 is al gespeeld door 346,226 mensen en werd door 5497 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere voetbal spelletjes en games zoals Soccer Heads 2 en NitroClash.io!

SHOW LESS

Bediening

How to play Puppet Soccer 2015

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen en te springen, spatiebalk om te schoppen.

Meer games in deze serie

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Puppet Soccer 2015 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Puppet Soccer 2015 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl