SpeelSpelletjes.nl

Puppet Soccer Champions

7,570 803 delen embed

Mobiele Apps

Get Puppet Soccer Champions on the App Store Get Puppet Soccer Champions on the Play Store

Indeling

» » Puppet Soccer Champions

Meer Informatie Over Puppet Soccer Champions

Puppet Soccer Champions is een mooi voetbal spelletjes spel dat je kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Puppet Soccer Champions is al 401,915 keer gespeeld en heeft score 9.0 / 10 gekregen van 8314 mensen. Puppet Soccer Champions gebruikt Flash technologie. Op die manier werkt het in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Het spelletje is beschikbaar in je browser en als een installeerbare game op je mobiele toestel (zowel iOS als Android). Als je het spel top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere voetbal spelletjes en games zoals Penalty Shootout: Multi League en Kopanito Soccer!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Puppet Soccer Champions te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Puppet Soccer Champions te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl