Puppy Blast

8.770
beoordelingen
8,3

Puppy Blast is een verslavend arcadespel waarin je kleurrijke puppysnoepjes combineert. Er zijn tal van spannende levels, upgrades en epische puppytraktatie-explosies om je verslaafd te houden aan dit schattige matching-spel!

Instructies Puppy Blast

Combineer kleurrijke blokken

Klik op groepen van twee of meer blokken van dezelfde kleur om ze te verwijderen. Grotere groepen van dezelfde kleur leveren beloningen op, zoals raketten, bommen en de felbegeerde magische kubus. Hoe groter de groep, hoe beter de beloning.

De game geeft je een doel dat je op elk niveau moet bereiken. Dit kan zijn om de tennisballen naar de bodem te krijgen of alle ballonnen te laten knappen.

Schiet op ze met upgrades

De afbeelding op de blokken verandert om aan te geven welke beloning je verdient door op dat kleurblok te schieten. Denk tactisch om grote groepen van dezelfde kleur bij elkaar te brengen. Als je twee power-ups naast elkaar hebt, kun je ze combineren om een superexplosie te creëren die het spel snel wint.

Naast tal van oogverblindende animaties en upgrades om dit schattige puppyspel te blijven spelen, krijg je ook goud, zilver en andere coole items door terug te komen om meer te spelen.

Meer spellen zoals deze

Er zijn verschillende thema's in de match-3-genre. Als je Puppy Blast leuk vindt, maar een frisse look wilt, bekijk dan de spellen met een natuurthema Garden Tales, Garden Tales 2, en Forest Match voor een ander thema met dezelfde gameplay-mechanica.

Datum van publicatie

mei 2019

Ontwikkelaar

Yizhiyuan Network Technology heeft dit spel gemaakt.

Functies

  • Spannende visuele animaties
  • Verschillende power-ups die voor actie zorgen
  • Niveau omhoog en verdien valuta en andere upgrades
  • Unieke doelstellingen om op elk niveau te voltooien

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Besturing

Druk op de linkermuisknop om de blokken op te blazen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie