SpeelSpelletjes.nl

Raze is het ultieme futuristische ruimteschietspel. Als je het leuk vindt, bekijk dan zeker ook Raze 2 en Raze 3 die een vervolg zijn op deze geweldige titel. Voordat je begint te vechten, kun je je personage aanpassen en hun speelstijl en uiterlijk kiezen - er zijn meer dan 20 verschillende outfits om uit te kiezen. Als je eenmaal je personage hebt aangemaakt kun je een van de verschillende spelmodi zoals campagne en deathmatch invoeren.


SHOW MORE

De gameplay is leuk en heeft verschillende elementen zoals dubbelspringen en jumpboost. Je kunt vechten met een verscheidenheid aan verschillende wapens en interageren met objecten op de diverse niveaus. Met de campagnemodus kun je je een weg banen door verschillende missies en een interessante verhaallijn volgen. Dit spel heeft een geweldige speelbaarheid en de graphics en level design zijn fantastisch. Strijd vandaag mee en verover Raze!

Kenmerken

Aanpasbaar personage Aanhoudende statistieken en prestaties Plezier en aantrekkelijke platform gameplay

Ontwikkelaars

Raze is ontworpen door Addisonr en Juice-Tin.

Release datum

februari 2010

Indeling

» » Raze

Meer Informatie Over Raze

Raze is een mooi platform spelletjes spel. Probeer het op SpeelSpelletjes.nl. Dit mooie schiet game is gemaakt met Flash. Zo werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Dit spel is al gespeeld door 896,758 mensen en werd door 6424 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Als je Raze top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere platform spelletjes en games zoals Vex 4 en Fireboy and Watergirl 5: Elements!

SHOW LESS

Besturing

How to play Raze
  • WASD of pijlen om je personage te verplaatsen
  • Spatiebalk om te springen
  • Links klikken om te schieten
  • 1-0 om wapens te selecteren
  • P om het spel te pauzeren

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Raze te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Raze te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl