SpeelSpelletjes.nl

10 Jaar geleden zorgde de Alien-invasie voor een ware apocalypse op aarde. De mensheid begon nederzettingen te bouwen in de lucht terwijl de reparaties voortduurden op de grond. Het leger bedacht Express Training Programma's om snel en goedkoop soldaten op te leiden. Kracht door aantallen. Dit is waar het verhaal van Raze 3 begint...
SHOW MORE

Zoals in de vorige 2 edities van de serie laat Raze 3 je tegen alle soorten vijanden vechten: aliens, robots, en zelfs zombies. Verzamel wapens en vecht zo hard als je kan in dit futuristisch actiespel. Eens je de aarde gered hebt ligt het lot ervan in jouw handen!

Ontwikkelaar

Raze 3 is ontwikkeld door Sky9Games.

Publicatiedatum

Juli 2014

Indeling

» » Raze 3

Meer Informatie Over Raze 3

Raze 3 is een mooi platform spelletjes spel dat je gratis kan spelen op deze site, direct in je browser. Het spel gebruikt Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Het spel is al gespeeld door 1,258,255 mensen en werd door 20881 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Als je Raze 3 top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere platform spelletjes en games zoals Fly or Die (FlyOrDie.io) en Jet Rush!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Raze 3 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Raze 3 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl