SpeelSpelletjes.nl

Riddle School

7,525 777 delen embed

Riddle School is een fijn spel met mysterie en puzzels en de eerste titel in de Riddle School serie. Je zit vast op school in een saaie klas en je wilt ontsnappen! Je moet verschillende objecten in de klaslokalen en de gang gebruiken om zo te proberen de leerkrachten om de tuin te leiden en te verwarren en zo te ontsnappen aan de school en je saaie klas! Dit spel heeft een simpele klik interface, fijne gameplay en uitdagende puzzels.
SHOW MORE

Kenmerken

  • Interactieve uitdagende puzzel gameplay
  • Cartoon graphics
  • Leuke en grappige dialogen

Ontwikkelaar

Riddle School is een point-and-click ontsnap spel ontwikkeld door JonBro.

Indeling

» » Riddle School

Meer Informatie Over Riddle School

Riddle School is een leuk vlucht spelletjes spel. Je kan het spelen op SpeelSpelletjes.nl. Het spel is al gespeeld door 1,525,461 mensen en werd door 8260 mensen beoordeeld met score 9.1 op 10. Riddle School is ontwikkeld met Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Als je dit avontuur spel top vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere vlucht spelletjes en games zoals Jeff the Killer: Horrendous Smile en House of Secrets 3D!

SHOW LESS

Bediening

How to play Riddle School

Linkermuisknop om interactie aan te gaan met objecten en karakters

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Riddle School te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Riddle School te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl