Riddle School
Riddle School is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!
Riddle School

Riddle School

Riddle School is een fijn spel met mysterie en puzzels en de eerste titel in de Riddle School serie. Je zit vast op school in een saaie klas en je wilt ontsnappen! Je moet verschillende objecten in de klaslokalen en de gang gebruiken om zo te proberen de leerkrachten om de tuin te leiden en te verwarren en zo te ontsnappen aan de school en je saaie klas! Dit spel heeft een simpele klik interface, fijne gameplay en uitdagende puzzels.
Kenmerken
  • Interactieve uitdagende puzzel gameplay
  • Cartoon graphics
  • Leuke en grappige dialogen

Ontwikkelaar

Riddle School is een point-and-click ontsnap spel ontwikkeld door JonBro.

Bediening

Linkermuisknop om interactie aan te gaan met objecten en karakters

Walkthrough Video

Indeling

Riddle School
Riddle School is een verslavend vlucht spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Het spel is gemaakt met Flash. Op die manier draait het in moderne browsers ! Het spel is al gespeeld door 1,867,274 mensen en werd door 9757 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Als je het spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere vlucht spelletjes en games zoals Tomb Raider Online en 3 Pandas!