SpeelSpelletjes.nl

Riddle School 2 icon

Riddle School 2

9.3 - 5060 stemmen
walkthrough

Help Phil te ontsnappen uit de school in dit vervolg van Riddle School!

Ontwikkelaar

Riddle School 2 is ontwikkeld door JonBro.

» » Riddle School 2
Voeg Riddle School 2 toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Riddle School 2 Video Walkthrough
Riddle School 2

Riddle School 2 Walkthrough

Riddle School 2 is een verslavend vlucht spel. Probeer het op SpeelSpelletjes.nl. Riddle School 2 is ontwikkeld met Flash. Op die manier werkt het in moderne browsers, zonder downloads! Het is al gespeeld door 322,141 mensen en werd door 5043 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Als je dit spel leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vlucht games zoals Riddle School 3 en Riddle School!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Riddle School 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Riddle School 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl