SpeelSpelletjes.nl

Riddle School 3

8,166 626 delen embed

Riddle School 3 is de derde in een serie van ontsnappen uit een school, vermijden van saaie klaslokalen, point and click avonturenspellen! In Riddle School 3, is je missie Phil te helpen ontsnappen uit het klaslokaal en nadien ook de school. Simpel, niet waar? Niet zo snel! Verschillende objecten die je nodig hebt om te ontsnappen liggen verspreid in de school en die vinden is niet makkelijk. Kan jij uit de school ontsnappen of maak je maar gewoon je huiswerk?
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Riddle School 3 is ontwikkeld door JonBro.

Indeling

» » Riddle School 3

Meer Informatie Over Riddle School 3

Riddle School 3 is een verslavend vlucht spelletjes spel dat je gratis kan spelen op deze site, in je browser. Riddle School 3 gebruikt Flash. Zo werkt het in de meeste moderne browsers! Dit spel is al 1,110,230 keer gespeeld en werd door 8744 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Als je Riddle School 3 leuk vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere vlucht spelletjes en games zoals Tomb Raider Online en Keep Out!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Riddle School 3 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Riddle School 3 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl