SpeelSpelletjes.nl

Riddle School 5 icon

Riddle School 5

9.2 - 6997 stemmen
walkthrough

Riddle School is terug met Riddle School 5! Controleer Phil nogmaals in deze epische queeste om aan zijn vangers te ontsnappen; een groep aliens die het bestaan van de aarde bedreigen! Zoek de mysterieuze plaats waar je gevangen wordt gehouden en gebruik alle objecten die je tegenkomt om hun plannen te dwarsbomen voor eens en voor altijd! Combineer normale items in handiger gereedschap en red onze planeet!

Ontwikkelaar

Riddle School 5 is ontwikkeld door JonBro.

Instructies

Ontsnap uit elke nieuwe ruimte terwijl je de kamers afzoekt naar objecten die je kunnen helpen bij je ontsnapping.

» » Riddle School 5
Voeg Riddle School 5 toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Riddle School 5 Video Walkthrough
Riddle School 5

Riddle School 5 Walkthrough

Riddle School 5 is een leuk vlucht spel dat je kan spelen op deze site. Dit spelletje is al gespeeld door 472,831 mensen en werd door 6962 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Dit fun avontuur game is ontwikkeld met Flash technologie. Zo draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Als je Riddle School 5 leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vlucht games, bijvoorbeeld naar Riddle School 3 en Kogama: Escape from Prison!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Riddle School 5 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Riddle School 5 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl