SpeelSpelletjes.nl

Riddle School 5

10,393 848 delen embed

Riddle School is terug met Riddle School 5! Controleer Phil nogmaals in deze epische queeste om aan zijn vangers te ontsnappen; een groep aliens die het bestaan van de aarde bedreigen! Zoek de mysterieuze plaats waar je gevangen wordt gehouden en gebruik alle objecten die je tegenkomt om hun plannen te dwarsbomen voor eens en voor altijd! Combineer normale items in handiger gereedschap en red onze planeet!
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Riddle School 5 is ontwikkeld door JonBro.

Indeling

» » Riddle School 5

Meer Informatie Over Riddle School 5

Riddle School 5 is een leuk vlucht spelletjes spel dat je kan spelen op deze site. Dit spelletje is al gespeeld door 1,168,630 mensen en werd door 11163 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Dit fun avontuur game is ontwikkeld met Flash technologie. Zo draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Als je Riddle School 5 leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vlucht spelletjes en games zoals Jeff the Killer: Horrendous Smile en House of Secrets 3D!

SHOW LESS

Instructies

How to play Riddle School 5

Ontsnap uit elke nieuwe ruimte terwijl je de kamers afzoekt naar objecten die je kunnen helpen bij je ontsnapping.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Riddle School 5 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Riddle School 5 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl