SpeelSpelletjes.nl

Riddle Transfer

11,128 854 delen embed

Nu dat hij gevangen zit in een mysterieus gebouw na het helpen van zijn vreemde vriend, moet Phil echt ontsnappen! Riddle Transfer is een nieuw spel in een lange serie van fantastische, verslavende point en click avonturenspellen waar het belangrijkste doel ontsnappen is! Zoek naar verborgen edelstenen, combineer ze en gebruik elk gereedschap dat je kan vinden om uit het vreemde gebouw te ontsnappen en Phil veilig te krijgen! Aangezien het gekoppeld is met een intrigerende verhaallijn, zal Riddle Transfer er zeker voor zorgen dat je meer wil. Maar eerst, kan je ontsnappen?
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Riddle Transfer is gecreëerd door JonBro.

Indeling

» » Riddle Transfer

Meer Informatie Over Riddle Transfer

Riddle Transfer is een mooi vlucht spel dat je zonder kosten kan spelen op deze site. Het spel is al 942,899 keer gespeeld en heeft een score van 9.3 op 10 gekregen van 11932 mensen. Dit fun avontuur game wordt ondersteund door Flash technologie. Zo draait het in moderne browsers, zonder installaties! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vlucht games en games zoals Creepy Granny Scream: Scary Freddy en Riddle School 2!

SHOW LESS

Bediening

How to play Riddle Transfer

Gebruik je muis om dit spel te spelen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Riddle Transfer te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Riddle Transfer te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl