SpeelSpelletjes.nl

Riddle Transfer 2

9,556 557 delen embed

Riddle Transfer 2 is de lang verwachte oplossing voor de onopgeloste cliffhanger van 5 jaar geleden... Het spel zal alleen te volgen zijn als je de vorige edities gespeeld of gezien hebt.
SHOW MORE

Indeling

» » Riddle Transfer 2

Meer Informatie Over Riddle Transfer 2

Riddle Transfer 2 is een verslavend point and click spelletjes spel. Probeer het op deze site, direct in je browser. Riddle Transfer 2 is gemaakt met Flash. Zo werkt het in alle moderne browsers, zonder installaties! Het spel is ontwikkeld door Jonochrome (JonBro). Het is al gespeeld door 765,565 mensen en werd door 10056 mensen beoordeeld met score 9.4 op 10. Als je dit spel top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere point and click spelletjes en games zoals RoBBiE en Wheely 8!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Riddle Transfer 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Riddle Transfer 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl