SpeelSpelletjes.nl

Riddle Transfer 2

8,896 530 delen embed

Riddle Transfer 2 is de lang verwachte oplossing voor de onopgeloste cliffhanger van 5 jaar geleden... Het spel zal alleen te volgen zijn als je de vorige edities gespeeld of gezien hebt.
SHOW MORE

Indeling

» » Riddle Transfer 2

Meer Informatie Over Riddle Transfer 2

Riddle Transfer 2 is een verslavend point and click spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes, in je browser. Riddle Transfer 2 is ontwikkeld met Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het is al 709,253 keer gespeeld en werd door 9386 mensen beoordeeld met score 9.4 op 10. Vond je het leuk om Riddle Transfer 2 te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere point and click games en games zoals Five Nights at Freddy's 4 en Five Nights at Freddy's 2!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Riddle Transfer 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Riddle Transfer 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl