SpeelSpelletjes.nl

Rocking Sky Trip

26,829 4,733 delen embed

Rocking Sky Trip is een spannend eindeloos lopend spel waarin je een rollende bal moet besturen doorheen een reeks platformen en obstakels. Dit klinkt misschien gemakkelijk, maar de gameplay is snel en de obstakels zijn dik en snel. Als je een obstakel raakt op het terrein dan moet je opnieuw starten - je reacties moeten echt snel zijn en je moet blijven bewegen en zwenken!
SHOW MORE

Obstakels zijn onder andere bewegende platforms, swingende hamers, platformen die verdwijnen en grote gaten waar je overheen moet springen. Bij het spelen hoef je je alleen maar te concentreren op het verplaatsen van de bal naar links en rechts - hij rolt automatisch vooruit. Hoewel er slechts vier verschillende levels zijn, is elk level vrij uitgebreid en kan je het moeilijk vinden om mee aan de slag te gaan! Kun jij je bal succesvol begeleiden en aan de top van het klassementsbord geraken?

Platforms

Rocking Sky Trip is beschikbaar als webbrowserspel, als Android-app en als iOS-app.

Mobiele Apps

Get Rocking Sky Trip on the App Store Get Rocking Sky Trip on the Play Store

Indeling

» » Rocking Sky Trip

Meer Informatie Over Rocking Sky Trip

Rocking Sky Trip is een leuk loop spel. Je kan het spelen op SpeelSpelletjes.nl. Rocking Sky Trip is al gespeeld door 3,721,836 mensen en werd door 31464 mensen beoordeeld met score 8.5 op 10. Dit mooie behendigheid game is ontwikkeld met WebGL technologie. Zo kan je het spelen in alle moderne browsers! Je kan dit spel niet alleen als een WebGL game spelen, maar er is ook een Rocking Sky Trip app voor je Android toestellen en je iPhone en iPad. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere loop games en games zoals Run 3 en Gswitch 3!

SHOW LESS

Besturing

How to play Rocking Sky Trip
  • Druk op om het even wat om te beginnen rollen
  • AD of pijl links/rechts om de bal te bewegen

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)