SpeelSpelletjes.nl

Rogue Soul

Rogue Soul is een geweldige side-scrolling platformer. Het is een van de beste flash-spellen aller tijden. Loop, spring, schuif, ontwijk en vecht je een weg doorheen elk level.
SHOW MORE

UPDATE: Rogue Soul 2 is nu ook beschikbaar!

Ontwikkelaar

Rogue Soul is een spel gemaakt door Soul Studio.

Publicatiedatum

Oktober 2012

Prijzen

Het spel is uitgeroepen als het Beste Actie Spel op de Mochi Awards, en het is ook echt een geweldig spel!

Indeling

» » Rogue Soul

Meer Informatie Over Rogue Soul

Rogue Soul is een mooi platform spelletjes spel. Je kan het spelen op deze website, direct in je browser. Rogue Soul is gemaakt met Flash. Op die manier werkt het in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Het is al gespeeld door 291,609 mensen en werd door 3769 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Als je het spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere platform spelletjes en games zoals Kugeln.io en Vex 4!

SHOW LESS

Bediening

How to play Rogue Soul

Pijltje omhoog om te springen, pijltje omlaag om je te laten vallen, Linker/Rechterpijltje om achterwaarts/voorwaarts te lopen, D om parachute te gebruiken, F om te schuiven, en G om een mes te gooien.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Rogue Soul te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Rogue Soul.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Rogue Soul te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl