SpeelSpelletjes.nl

Rogue Soul 2

Rogue Soul 2 heeft meer levels om je doorheen te rennen, springen, schuiven, ontwijken en vechten. Gebruik je pijltjestoetsen om te bewegen en te springen, D om je parachute te gebruiken, F om te schuiven, en G om te steken. Als je dit spel leuk vindt, kijk dan zeker ook eens naar Swords & Souls!

Meer games in deze serie

Indeling

» » Rogue Soul 2
Rogue Soul 2 Video Walkthrough
Rogue Soul 2

Rogue Soul 2 Walkthrough

Rogue Soul 2 is een leuk side scrolling spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl. Rogue Soul 2 is ontwikkeld met Flash technologie. Zo draait het in moderne browsers, zonder downloads! Rogue Soul 2 is al gespeeld door 1,331,870 mensen en werd door 23417 mensen beoordeeld met score 9.4 op 10. Vond je het leuk om Rogue Soul 2 te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere side scrolling games, bijvoorbeeld naar Diseviled 3: Stolen Kingdom en Moto Trials: Industrial!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Rogue Soul 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Rogue Soul 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl