SpeelSpelletjes.nl

Run 3 is een ongelooflijk verslavend, oneindig loop-actie-platform spel waarin je het personage van een kleine grijze alien aanneemt. Help deze kleine alien een architecturaal uitdagend gebied dat zweeft in de ruimte binnen te dringen. Nadat je bent binnengedrongen in dit verboden gebied, vol met gevaarlijke gaten, begin je te lopen. Als je in één van de gaten valt, zal je wegzweven van het verboden gebied, dus kijk uit waar je loopt!
SHOW MORE

Laten we eerlijk zijn, lopen is lastig. Er is niets ergers dan in cirkels lopen in de hoop een paar calorieën te verbranden.

Maar in Run 3 zal het enige zweet dat je te zien krijgt, het zweet van je handpalmen zijn terwijl je loopt en springt door krankzinnige obstakels in een buitenaardse sfeer waar de wetten van de fysica niet altijd van kracht zijn! Waarom zou je in cirkels lopen als je ook op dit waanzinnig pad kan lopen waar telkens meer en meer dodelijke gaten tevoorschijn komen als je verder en verder loopt? Daarbovenop speelt dit spel zich af in de ruimte, wat natuurlijk een veel leukere plaats is om aan je conditie te werken dan het park of de fitness.

Als je een gelijkaardig spel wilt spelen, probeer dan zeker Slope eens!

Kenmerken

  • Onbeperkt opties - spring over obstakels of loop langs muren om de zwaartekracht te veranderen om je gameplay te helpen (of te belemmeren).
  • Vind nieuwe alienkarakters met meer vaardigheden om je te helpen overleven.
  • Unieke graphics die 3D-gameplay combineren met een cartoonstijl.
  • Gemakkelijke bedieningselementen die het spel eenvoudig maken om te spelen.

Platformen

Run 3 kan gespeeld worden via een webbrowser, Android of iOS.

Ontwikkelaar

Run 3 is ontwikkeld door Joseph Cloutier, een Amerikaanse indie ontwikkelaar.

Spelinstructies

Het spel wordt bediend door WASD of de pijltjestoetsen:

  • SPACE of pijltjestoets OMHOOG = Spring
  • A of pijltjestoets LINKS = Ga links
  • D of pijltjestoets RECHTS = Ga rechts

Mobiele Apps

Get Run 3 on the App Store Get Run 3 on the Play Store

Indeling

» » Run 3

Meer Informatie Over Run 3

Run 3 is een tof loop spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl. Het spel is al 15,260,596 keer gespeeld en heeft een score van 8.9 op 10 gekregen van 88012 mensen. Dit amusante actie game wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier werkt het in de meeste moderne browsers! Run 3 is beschikbaar als een Flash spel en als een installeerbare game op je mobiele toestel (zowel iOS als Android). Als je Run 3 leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere loop games en games zoals Sports Hero en Descendants: Isle of the Lost Rush!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Run 3 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Run 3 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl