SpeelSpelletjes.nl

Run 3 is een ontzettend verslavend actie/platform spel, waarin je een klein grijs buitenaards wezen speelt dat oneindig blijft rennen. Deze kleine alien is binnengedrongen in een wel hele bijzondere omgeving die rondzweeft in de ruimte. Zodra je jezelf terug vindt in deze verboden zone vol met steeds meer en steeds groter wordende gevaarlijke gaten, zet je het op een rennen. Als je in een van de gaten valt raak je verloren in de ruimte, dus let goed op waar je je voeten neerzet!
SHOW MORE

Laten we eerlijk zijn, rennen is ontzettend vermoeiend. Niks erger dan rondrennen in cirkels in de hoop een paar calorieën te verbranden.

Gelukkig is het enige zweet wat je in Run 3 terug zal zien het zweet van je eigen handpalmen, terwijl je rondrent en door bizarre obstakels springt in een buitenaardse omgeving waar de natuurwetten lang niet altijd van toepassing zijn! Waarom zou je in cirkels rennen, als je ook door een hindernisbaan kan rennen die meer en meer dodelijke gaten in je weg plaatst terwijl je je een pad baant door het spel? Daarnaast speelt deze game zich ook nog eens af in de ruimte, wat het toch zeker een betere ervaring maakt dan je dagelijkse rondje door het park of in de sportschool!

Als het je leuk lijkt om een vergelijkbaar spel uit te proberen, kijk dan ook eens bij Slope!

Kenmerken

  • Ongelimiteerde opties - spring over obstakels of ren over de muren om de zwaartekracht in jouw voordeel (of juist nadeel!) te laten werken
  • Vind nieuwe buitenaardse personages met speciale krachten die je kunnen helpen overleven
  • Unieke graphics die 3D gameplay combineren met een cartoon-achtige stijl
  • Simpele besturing waardoor je het spel lekker snel kan oppakken en spelen

Platforms

Run 3 kan gespeeld worden in een web browser, op Android, of op iOS.

Ontwikkelaar

Het spel werd ontwikkeld door Joseph Cloutier, een Amerikaanse indie developer.

Release Datum

Juni 2014

Technologie

Flash

Tips & tricks om de beste te worden in Run 3

Spring op de juiste momenten. Je kunt de meeste gaten in de grond ontwijken door simpelweg naar links of rechts te bewegen, waardoor je nog de tijd hebt om te springen wanneer het écht nodig blijkt. Als je in de lucht springt en in een gat terecht komt verlies je je snelheid en moet je weer een heel stuk terug.

Je kan sprongen maken van verschillende afstanden afhankelijk van hoe lang je de knop ingedrukt houdt. Druk de bovenste pijltjestoets/spatie kort in om een kleine sprong voor kleine gaten te maken. Als je een langere afstand moet overbruggen houd je simpelweg spatie ingedrukt om een langere sprong over de obstakels te maken. Wees alleen wel voorzichtig en kijk goed uit voordat je de sprong waagt, je kan slechts beperkt bewegen terwijl je in de lucht hangt!

Speel Run 3 overal gedeblokkeerd

Op sommige locaties zoals bijvoorbeeld scholen, werkplekken en ziekenhuizen zijn spelletjessites zoals SpeelSpelletjes geblokkeerd. Hierdoor kunnen veel mensen niet genieten van hun favoriete spellen in deze omgevingen. Als jij ook last hebt van dit probleem, hebben wij een oplossing voor je: je kan nog steeds van dit spel genieten met de gedeblokkeerde versie van Run 3!

Op SpeelSpelletjes bieden we je gratis toegang tot de gedeblokkeerde versie van Run 3. Zo kun je overal van dit spel genieten; op school, of waar je ook wilt! Daarnaast hebben we op SpeelSpelletjes ook vaak tips & tricks, walkthrough videos, en andere handige hulpbronnen waardoor je dit spel nóg sneller meester kan worden. Met een simpele en overzichtelijke interface kan je gemakkelijk de besturing vinden, of je favoriete spellen delen op social media.

Mobiele Apps

Get Run 3 on the App Store Get Run 3 on the Play Store

Indeling

» » Run 3

Meer Informatie Over Run 3

Run 3 is een leuk loop spelletjes spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl. Het is al 15,425,067 keer gespeeld en heeft een score van 8.9 / 10 gekregen van 88746 mensen. Het spel is gemaakt door Joseph Cloutier. Het spel is ontwikkeld met Flash. Op die manier draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan Run 3 niet alleen online spelen, maar je kan ook de app downloaden voor je Android toestellen en je iPhone en iPad. Vond je het leuk om dit actie spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere loop spelletjes en games zoals Tomb Runner en Duck Life!

SHOW LESS

Instructies

How to play Run 3

Je bestuurt dit spel met WASD of de pijltjestoetsen:

  • Spatie of pijltje naar boven: springen
  • A of linkerpijltje: naar links bewegen
  • D of rechterpijltje: naar rechts bewegen

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Run 3 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Run 3 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl