SpeelSpelletjes.nl

Running Fred

Fred rent voor zijn leven. Hij loopt letterlijk weg van de dood. Hij komt ontelbare obstakels tegen en moet die allemaal vermijden. Sommigen daarvan gooien hem gewoon op de grond, maar anderen vermoorden hem onmiddellijk. Vaak kan je kiezen om links of rechts, omhoog of omlaag te gaan, maar wees voorzichtig: er is geen route zonder gevaren. Veel geluk met Running Fred, een nieuw 3D running spel.
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Running Fred is ontwikkeld door Dedalord, een kleine ontwikkelingsstudio in Argentinië.

Mobiele Apps

Get Running Fred on the App Store Get Running Fred on the Play Store

Indeling

» » Running Fred

Meer Informatie Over Running Fred

Running Fred is een mooi loop spelletjes spel. Probeer het op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Running Fred is al 1,957,723 keer gespeeld en heeft score 8.9 op 10 gekregen van 22811 mensen. Running Fred is gemaakt door Dedalord. Het spel wordt ondersteund door Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers! Je kan dit spel niet alleen als een Flash game spelen, maar er is ook een Running Fred app voor je Android en iOS mobiele toestellen. Als je Running Fred leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere loop spelletjes en games zoals Rocking Sky Trip en Descendants: Isle of the Lost Rush!

SHOW LESS

Bediening

How to play Running Fred

Gebruik de pijltjestoetsen om naar links of rechts te bewegen, en de spatiebalk om te springen.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Running Fred te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Running Fred.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Running Fred te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl