SpeelSpelletjes.nl

Running Fred icon

Running Fred

8.8 - 19481 stemmen
walkthrough
Facebook Share 3d  -  spring  -  loop

Fred rent voor zijn leven. Hij loopt letterlijk weg van de dood. Hij komt ontelbare obstakels tegen en moet die allemaal vermijden. Sommigen daarvan gooien hem gewoon op de grond, maar anderen vermoorden hem onmiddellijk. Vaak kan je kiezen om links of rechts, omhoog of omlaag te gaan, maar wees voorzichtig: er is geen route zonder gevaren. Veel geluk met Running Fred, een nieuw 3D running spel.

Ontwikkelaar

Running Fred is ontwikkeld door Dedalord, een kleine ontwikkelingsstudio in Argentinië.

Bediening

Gebruik de pijltjestoetsen om naar links of rechts te bewegen, en de spatiebalk om te springen.

» » Running Fred
Get Running Fred on the App Store Get Running Fred on the Play Store
Voeg Running Fred toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Running Fred Video Walkthrough
Running Fred

Running Fred Walkthrough

Running Fred is een leuk loop spel. Je kan het spelen op deze website. Dit spelletje is al 1,837,592 keer gespeeld en heeft een rating van 8.8 op 10 gekregen van 19310 mensen. Dit amusante actie game is gemaakt met Flash technologie. Zo kan je het spelen in moderne browsers, zonder installaties! Het spel is beschikbaar als een Flash spel en als een mobiele app voor zowel je Android als iOS mobiele toestellen. Als je dit actie spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere loop games zoals Run 3 en Tomb Runner!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Running Fred te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Running Fred te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl