SpeelSpelletjes.nl

Running Fred icon

Running Fred

8.8 - 12069 stemmen
fullscreenwalkthrough
3d  -  spring  -  loop
» » Running Fred
Get Running Fred on the App Store Get Running Fred on the Play Store
Voeg Running Fred toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Running Fred Video Walkthrough
Running Fred

Running Fred Walkthrough

Running Fred is een leuk loop spel. Je kan het spelen op deze website. Dit spelletje is al 1,136,444 keer gespeeld en heeft een rating van 8.8 op 10 gekregen van 12013 mensen. Dit amusante actie game is gemaakt met Flash technologie. Zo kan je het spelen in moderne browsers, zonder installaties! Het spel is beschikbaar als een Flash spel en als een mobiele app voor zowel je Android als iOS mobiele toestellen. Als je dit actie spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere loop games zoals Run 3 en Bike Blast!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2017 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Running Fred te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Running Fred te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl