SpeelSpelletjes.nl

Scalak is een prachtig puzzelspel dat een geheel nieuwe puzzel uitdaging en unieke 3D-gebaseerde gameplay presenteert. Je wordt overweldigd met verschillende niveaus - het is de bedoeling dat je tijdens elk niveau blauwe vormen creëert. Er zijn een reeks vierkanten, elk met ontbrekende delen. De stukken die in deze ontbrekende delen passen, liggen verspreid over de vierkanten.


SHOW MORE

Je moet alle witruimten op elk vierkant invullen door de juiste stukken op de juiste positie af te stemmen. Er is maar één correct resultaat dus denk goed na over hoe je elk stuk beweegt! Naarmate je vordert, worden de levels steeds moeilijker en moet je meer complexe vormen matchen. Kan je elk niveau voltooien?

Release datum

mei 2018

Ontwikkelaar

Hamster on Coke Games ontwikkelde Scalak.

Eigenschappen

- Vorm-vullend puzzelspel - Grafische weergave van hoge kwaliteit - Verschillend gevormde stukken aan pasvorm - Aangehechte stukken verwijderen

Platform

- Webbrowser - Android - iOS - Steam - Version - Dit is een demo versie die 25 levels bevat.

Mobiele Apps

Get Scalak on the App Store Get Scalak on the Play Store

Indeling

» » Scalak

Meer Informatie Over Scalak

Scalak is een tof logische spel dat je kan spelen op deze site. Scalak wordt ondersteund door WebGL. Op die manier draait het zonder problemen in moderne browsers! Je kan dit spel niet alleen op je computer spelen, maar er is ook een Scalak app voor je Android en iOS GSMs en tablets. Dit spel is al gespeeld door 16,158 mensen en werd door 107 mensen beoordeeld met score 8.5 / 10. Vond je het leuk om dit puzzel spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere logische games en games zoals Fireboy and Watergirl 5: Elements en Bookworm!

SHOW LESS

Bestruring

How to play Scalak

Sleep de linker muisknop om het stuk te verplaatsen

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)